(ВИДЕО) АМДИ БАЈРАМ ЗА ВМРОВЦИТЕ ВО ЕЛЕМЕНТ : ВМРО-ДПМНЕ се исто како магаре на мост, треба со нешто да ги убодеме во газот!

0
2012

Амди Бајрам за ВМРО-ДПМНЕ : ВМРО-ДПМНЕ се исто како магаре на мост, треба со нешто да ги убодеме во газот!