(ВИДЕО) Амди Бајрам ГО ГОЛТНА ТОА МОРКОВОТ : Ако треба ќе соработуваме и со новата власт, ние сме со власта секогаш па макар и со Заев

0
3688

АМДИИИ ГОМНО ЕДНО ВРХОВИСТИЧКО, ПРВИН МОРКОВ ДА ИЗЕДЕШ ПА ПОСЛЕ ЈАВИ СЕ…

Пратеникот Амди Бајрам кој само пред неколку месеци јавно му се закануваше на лидерот на СДСМ, Зоран Заев денеска во изјава за Макфакс вели дека ќе делува како опозиционер , но ако е потребно ќе соработува и со новата влада.