(ВИДЕО) Амбасадорката на Германија во посета на Кавадарци

0
67

Амбасадорката на Сојузна Република Германија, Анке Холштајн денеска беше во работна посета на Кавадарци. Оствари средба со градоначалникот Митко Јанчев.