(ВИДЕО) АМАН БЕ СТРУМИЧАНИ, ОТИ СТЕ ТАКВИ?! СЕГА ГРУЈО ОД ОВАА РАЈА НАСОБРАНА НЕМА ОКО ДА ЗАТВОРИ!!! БРАВО!!!

0
5496

Над 15 000 Струмичани излегоа на митингот на опозицијата во Струмица! Струмица е БАСТИОН на ОТПОРОТ!!!

Во Струмица ќе се слави победата! Нивниот градоначалник по 11-ти декември ќе биде премиер на Македонија!