(ВИДЕО) АЛСАТ-М ЈА ИЗВАДИ ОД ПАМЕТ ЈАВНОСТА – ОД ШТО СЕ ПЛАШЕЛ ТОЛКУ МНОГУ ПАТОРОТ: Грујо си направил бункер во владата со блиндирано стакло, боци со кислород, дебели челични врати?!

0
6066