(ВИДЕО) АЛО ОЈО, СЈО, МВР, ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА ГЛЕДАТЕ ЛИ 1 ТВ : Златко Тодоров на телевизија во живо призна дека ја измамил бизнисменката Крицата Трајковска за милиони евра!!!

0
1083

Златко Тодоров на телевизија во живо призна дека ја измамил бизнисменката Крицата Трајковска за милиони евра.