(ВИДЕО) АЛО МИРО, ПРИБЕРИ СИ ГО СНАЈЧЕВО: СОЛЗЕТО ОД СОЦИЈАЛ-ДЕМОКРАТ ПРЕКУ НОЌ СТАНА МАКЕДОНСКАТА БИЉАНА ПЛАВШИЌ – ЗА ШИПТАРИ ГАСНА КОМОРА!!!

0
2957