(ВИДЕО) АЛИ АХМЕТИ ЛУПАШЕ ПО МАСА И СЕ ДЕРЕШЕ ВО СТУДИОТО НА ТВ 21: Се срамам на средбите кај Пендаровски, ние Албанците одиме со 6 делегации а Македонците со 2 делегации, многу сме глупи, Македонците не работат како што сакаат!

0
6903

АЛИ АХМЕТИ ВО СТУДИОТО НА ТВ 21: Се срамам на средбите кај Пендаровски, ние Албанците одиме со 6 делегации а Македонците со 2 делегации, многу сме глупи, Македонците не работат како што сакаат.