(ВИДЕО) АЛБАНЦИТЕ СЕ ТЕРОРИСТИ СО РАСИПАНИ ЗАБИ: ОМРАЗА И СТЕРЕОТИПИ ЗА АЛБАНЦИТЕ ПЛАТЕНА ОД УСАИД

0
1269

Бранко Огњановски – човек кој 28 години се труди да ги направи Албанците полесни за мразење и со тоа и за убивање во гасна комора…