(ВИДЕО) : Албанска водителка со разголени гради чита вести за Вучиќ!

0
1101

alb vod

Албанската телевизија „Зјарр“ (Оган) нашла необичен начин да го привлече вниманието на гледачите на информативните емисии.

Имено, водителките на оваа телевизија ги читаат вестите полуголи, односно покриени само со раскопчано палто кое повеќе открива отколку што покрива.

Меѓу прилозите што ги најавила една разголена водителка со мошне бујни гради е и прилогот во кој се појавува српскиот премиер Александар Вучиќ кој зборува за односите меѓу Србија и Албанија.

https://www.youtube.com/watch?v=nbLE08IwkQY