(АУДИО) АЛБАНСКАТА ЈАВНОСТ ВО ШОК: СЕ ПОЈАВИ СНИМКА НА КОЈА АЛИ АХМЕТИ ГИ ПЦУЕ АЛБАНЦИТЕ – ЌЕ ИМ ЈА ЕБАМ МАЈКАТА НА СИТЕ АЛБАНЦИ, САМО ТАКА ЌЕ МЕ ПОЧИТУВААТ!

0
683

Али Ахмети ги пцуе aлбанските мајки: Јас ќе им е**м 700 илјади мајки

Транскрипт: Али Ахмети:

Да да, без да им е*ам 700 илјади мајки нема милиметар да се помрднам.

Ако не им ја е*беш мајката не те викаат татко. 700 илјади мајки, нема да штедам ништо ама ако не им е*ам мајка тогаш мене нека ми се е*бе мајката!