(ВИДЕО) Алајдин Демири растури на Телма, ИМ СЕ НАЕБА И МАЈКУ И ШАЈКУ НА РЕЖИМОТ! ВМРО-ДПМНЕ И ДУИ ЌЕ ПРИФАТАТ СЕ ЗА ДА БИДАТ АМНЕСТИРАНИ!

0
2390

Вистинско шоу на екс градоначалникот на Тетово, Алајдин Демири! РАСТУРИ ЧОВЕКОТ! Спасов и Клековски се навалија на лактовите и само гледаа, одвреме на време се убацуваа со одлични излагања, ама Алајдин мелеше како Алберто Томба на времето…