(ВИДЕО) АЛАРМАНТЕН ПРЕС НА ФИЛИПЧЕ И КАРАЏОСКИ: СВАДБИТЕ И КОНЦЕРТИТЕ ЈА ВЛОШИЈА СОСТОЈБАТА, АКО ПРОДОЛЖИМЕ СО ОВОЈ ПАМЕТ НИ УШТЕ 500 ЛЕКАРИ И 500 СЕСТРИ НЕМА ДА НЕ СПАСАТ, ОЧЕКУВАМЕ БРОЈКИТЕ ДА РАСТАТ И ДО 1000 СЛУЧАИ ДНЕВНО, ЌЕ ПРЕДЛОЖИМЕ НОВИ РЕСТРИКЦИИ КАКО ЗАБРАНА НА ЈАВНИ НАСТАНИ, ЗАТВОРАЊЕ НА СИТЕ ЛОКАЛИ ПО 23 ЧАСОТ, 50% ИСПОЛНЕТОСТ НА АВТОБУСИТЕ!

0
174

Здравствените работници не можат сами. Слушнете го д-р Караџовски и споделете за поддршка.

Венко Филипче и Карадоски со апел до медиумите и јавноста на Твитер.