(ВИДЕО) Ако на некој уште не му е јасно зошто Заев го постави Бојан Маричиќ за министер за правда, нека ја изгледа емисијата, човекот е ТАТА МАТА за тоа што се случува во судството

0
337

Бојан Маричиќ е новиот министер за правда поставен од премиерот Зоран Заев. Ако на некого не му е јасно зошто е поставен токму тој на оваа позиција нека ја погледне целата дебата на ТВ 24, па човекот едноставно ја знае секоја дупка во судството, нема нешто што Маричиќ не знае или не е знајал а да е поврзано со судството.