(ВИДЕО) Ако го сакате и цените Игор Џамбазов, не го гледајте ова негово интервју: Актерот не треба да се занимава со политика, тој треба да си се занимава со себе и со уметноста…

0
3474

Игор се вработил во МНТ. Тони Шанац го вработил. Игор е легенда актерска, местото му е таму и тоа е сосема во ред. Но, во интерјуто вели дека актерите не треба да се бават со политика, треба да се бават со себе и со својата уметност. Значи Игор е припадник на Трендо и Ванковска племето, неутралци кои гледаат како мафијата ја уништува земјата и ги боли кур за тоа… Жално за една легенда каков што е Игор, ова народот никогаш нема да му го прости…