(ВИДЕО) Академик Владо Камбовски: Изјавата на Груевски е неумесна

0
1415

Изјавата на лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Никола Груевски, во прогласот на партијата беше неумесна, интересот на државата не е приватна сопственост, туку на општеството, на граѓаните и на јавноста, изјави Академик Владо Камбовски на трибината во МАНУ насловена „Постизборни предизвици за евроатлантските интеграции на Македонија“.

Извор: 24 Вести