(ВИДЕО) Адвокат Игнат Панчевски ДЕТОНИРА БОМБА СО РАЗОРНА МОЌ : Постои снимка од телефонски разговор од која може да се слушне како Трајко Велјановски се договара за прикривање и бришење на траги од масакрот кај Смиљковско езеро!

0
12911