(ВИДЕО) Агрон Буџаку: Партизаните и Тито ги измамија Албанците во Македонија кои се бореа заедно против фашизмот, им ветија Албански јазик и свое знаме но тоа го добија дури 1974-та

0
645

Агрон Буџаку: Партизаните и Тито ги измамија Албанците во Македонија кои се бореа заедно против фашизмот, им ветија Албански јазик и свое знаме но тоа го добија дури 1974-та