(ВИДЕО) ГРУЈО ГО ЕБАЛ ЕЖОТ СОСЕ БОЦКИ – Агрон Буџаку во 24 Отворено : Јас не би седнал во влада некој да ми каже КЛЕТ ШИПТАР, ДА БИДЕ ЈАСНО!

0
5881

,,Јас не би седнал во влада некој да ми каже клет шиптар, да биде јасно”. – Ова го кажа екс амбасадорот во Франција,Агрон Буџаку кој важи за еден од основачите на ДУИ.