(ВИДЕО) АБЕ ЛУЃЕ, КРИМИНАЛ СИ Е КРИМИНАЛ, ШТО ИМА ВЕЗЕ ДАЛИ Е СЈО ИЛИ ОЈО: ЗАЕВ ПОВТОРНО ГИ НАДИТРИ ВМРОВЦИТЕ И МАФИЈАТА, ТЕШКО НИВ КОГА СИ ИМААТ РАБОТА СО ОПАСЕН ИТРЕЦ КОЈ СЕКОГАШ ЗНАЕ ДА ИМ ГО НАЈДЕ КРАЈОТ!

0
1934

Интересна изјава на премиерот Заев поврзана со прашањето околу превземањето на предметите на СЈО во ОЈО. Пред новинарите премиерот изјави дека криминалот е криминал и за тоа мора да се одговара и дека не е важно кое обвинителство ќе го превземе.