(ВИДЕО) АБЕ БРАТ КАЈ СИ?! МОРТУС ПИЈАН НА ГОСТИ ВО ПРИЛЕП КАЈ ПРИЛЕПЧАНИ!

0
2068

Типчето снимено од страна на битолските роми во битолската населба Бајро ,,Абе брат кај си” пред неколку денови ги посети прилепчани, само не знаеме дали е во населба Тризла или некоја друга.