ВИДЕО+ФОТО: Триумфалната капија и вечерва во стилот “Све ми боје лепо стоје”

0
583

Откако беа одржани неколку говори пред Собранието, незадоволните граѓани тргнаа кон Владата на Република Македонија. Кога поминуваа под Триумфалната порта повторно ја офарбаа фрлајќи балони со боја и испишаа графити.

„Ружна ви е портата“ извикуваат граѓаните. Овој пат на триумфалата порта напишаа „ова кошта 208 Тамари“, „Грабеж“…

CgV3nsTWQAErYN2