ВИДЕО+ФОТО: Канонада од боја и јајца кон Министерството за култура

0
470

Толпата демонстранти по булеварот Партизанси одреи се упати кон Министерството за култура. Таму, како што информираа демонстрантите на социјалните мреж,и во спомен на скопје 2014, грабежот и испраните милиони, по зградата фрлаа со јајца и боја.

CgWAKeYUIAE4R4J 13007123_1766341373584884_7493401577475056857_n