(ВИДЕО)Фиат Цановски во Топ Тема: Ако нема правна разврска на криминалите, изборите ќе бидат купени!

0
836

Бизнисменот Фиат Цановски, гостувајќи во вечерашното издание на Топ Тема, оцени дека доколку специјалното јавно обвинителство не си ја одработи својата работа и нема правна разврска и сите лица инволвирани во криминалите не бидат притворени  и да немаат можност да учествуваат во наредните избори, власта ќе ги купи изборите, затоа што има многу пари.