(ВИДЕО)Сугарески: Ви се распукаа сите бетони, затоа вашата трагедија ја префрлувате на државата!

0
868

На ваша одговорност е се што ќе предизвика ова незапаметено насилие со кое се брани уплашената разулавена власт на Груевски и Ахмети, рече пратеникот и координатор на пратеничката група на СДСМ, Горан Сугарески на 101 седница на Собранието на Република Македонија.