(ВИДЕО) СИРИСКАТА АРМИЈА ГО ЗАРОБИ „БУЛДУЖЕР“ НЕЈГОЛЕМИОТ ЗВЕРСКИ ЕГЗЕКУТОР НА ИД

0
927

Сириската армија успеала да го фати најголемиот џелат на Исламската држава познат под прекарот „Булдужер“На снимениот материјал од апсењето на овој џелат,се гледа дебел маж , кој полу гол лежи во приколка на камион со врзани раце, и како плаче какко мало дете!!Џелатот на Исламската држава „Булдужер“ е познат како најсуровиот човек кој обезглавил десетици затвореници, но и вршел без никаков проблем ампутации на екстремитети на децата

https://www.youtube.com/watch?v=yeA4XxKQRl4