(ВИДЕО)Се освојуваат и срцата на специјалците: Девојка им подари цвеќе на полицајците

0
391

Граѓаните кои протестираа денеска ги повикаа и полицајците што ги обезбедуваат институциите да ги спуштат штитови и да се приклучат од вистинската страна на оваа борба.

Една девојка која протестираше им подаде цвеќе на полицијаците кои завршија какоукрас на нивните штитови.

Полицајците ги прифатија цвеќињата и по еден цвет поставија на своите штитови.