(ВИДЕО)Овој контрадемонстрант мора да е од Античките Македонци на Грујо: Не смее да има помилување за изборен криминал!

0
1139

Дел од контра демонстрантите пред Уставниот Суд во анкетата на 24 вести тврдат дека дошле пред Уставен суд за да спречат помилување за изборни нерегуларности. Во анкетата што може да ја видите дел од нив велат дека се дојден да протестираат против петтоколонашите, некои воопшто не сакаат да зборуваат, а има и такви кои всушност се против најавената одлука на Уставниот суд,


ANKETA GRAGJANI KONTRAPROTEST 15 03 by 24vesti