(ВИДЕО)ОВА Е ХЕРОЈОТ НА ДЕНЕШНИТЕ ПРОТЕСТИ: Студент по новинарство и одржа ЛЕКЦИЈА на полицијата пред Владата

0
1284

Призма пренесе видео од студент кој им се обраќа на полицајците пред влада, им објаснува зошто протестира и ги повикува да се придружат на протестите.