(ВИДЕО)Нови сечени, лепени, прилепени, пљукнато залепени, монтирани аудио материјали од Дагау бенд: Пола грам, четврт грам!

0
531

Без поддршка од народот продолжувамe сo објавување на сечени, лепени, прилепени, пљукнато залепени, монтирани, помалце монтирани, ретардирано монтирани, луцидно очевидно ригидно креирани аудио материјали, најавуваат од Дагау бенд.