(ВИДЕО)Невидени токмаци и режимски слуги набутани по училиштата: Притисоци врз средношколци „Дете да не излезе“!

0
344

srednoskolci r

Во Средношколскиот пленум е испратен видео материјал како доказ за притисоците извршувани врз средношколци.

„Потсетуваме, ние како средношколци имаме право, а пред се и обврска да се бориме против лошите, наметнати реформи и за подобро образование“, велат од Средношколски пленум.

„Дете да не искочи, слушаш? Никој да не искочи“, се слуша на видео материјалот.

 

До Средношколскиот пленум беше испратен видео материјал како доказ за притисоците извршувани врз средношколци. Потсетува…

Posted by Средношколски Пленум on Thursday, October 22, 2015