(ВИДЕО)Мирослав Вујиќ: Избори нема на 5ти – пукна бетонот, ќе пукне и аболицијата!

0
937

Видео од обраќањето на Мирослав Вујиќ, претседател на Надзорниот одбор на СДСМ, нa денешниот протест во Скопје за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија