(Видео)Зоран Заев: Имам докази дека Власта знаела за терористите безмалку две години!

0
506

zaev alsat

Во изјава за Алсат, лидерот на СДСМ, Зоран Заев изјави дека поседува докази оти власта имала сознанија за движење на терористичката група разбиена во Куманово, уште од септември 2013 година.

Заев обвини дека одговорните не презеле никакви чекори за да спречат нивно уфрлување во Македонија и вооружување.

Целиот разговор проследете го вечерва во емисијата 360 степени на АЛСАТ, со почеток во 22:30 часот.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Uk6S8rt04XU[/youtube]