(ВИДЕО)ЕКСКЛУЗИВНО: Една од жените кои вчера „спонтано“ ја чистеа Триумфалната капија е мајка на претседателот на ОК на ДПМНЕ во Тетово!

0
530

Мактел дознава дека помеѓу жените кои вчера „спонтано“ се собраа да ја чистат Триумфалната капија и да ја бранат македонштината и македонската историја, се најде и мајка на партиски функционер на ВМРО-ДПМНЕ.

тетовчанка вм

Станува збор за мајката на претседателот на општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Тетово Горан Манојлоски – Ганс.

горан маној

Мајката на овој голем „син на македонскиот народ“ лупета како празна тенекија од 18-та секунда на видеото:

Извор : Мактел