(ВИДЕО)Богоев: Младите можат, младите ќе успеат!

0
657

Стефан Богоев, претседател на СДММ и пратеник, се обрати на јавната трибина насловена „Младите можат! „Унапредување на состојбата на младите во Македонија преку суштински дијалог“ којашто се одржа денеска на Скопски саем, во организација на Прогрес Институтот за социјална демократија и Меѓународниот Центар Олоф Палме.