ВЕЌЕ НЕ СЕ НИ КРИЈАТ КОЈ ГИ ПЛАЌА: Јанко Бачев и Влахов Мицов го носат советникот на Путин во Скопје, ќе не убедува дека треба да се здружиме со Русија иако плаќаме најскап Руски гас во Европа!

0
2840

Александар Дугин и Леонид Савин во Скопје!

Единствена Македонија организира панел дискусија на тема: „Република Македонија во стратешки сојуз со Русија и членство во Евроазиската економска унија“.

Говорници: проф. Александар Дугин, првиот советник на претседателот на Русија, Владимир Путин, неговиот заменик проф. Леонид Савин и претседателот и заменик претседателот на Единствена Македонија, проф. Јанко Бачев и проф. Стефан Влахов Мицов.

Панелот ќе се одржи во сабота, 3 март 2018 во х. Континентал, со почеток во 12:00 ч. Панел диксусијата е отворена за сите заинтересирани. Присутните ќе можат да поставуваат прашања