ВЕЧЕРВА СИТЕ ОЧИ И УШИ ЌЕ БИДАТ ВПЕРЕНИ НА 24 ВЕСТИ : Зоран Заев ќе биде гостин во 24 Анализа во 21 часот, ќе се зборува за листите, за изборите, за Пржино, за СЈО!

0
1547

Вечерва лидерот на СДСМ ќе биде гостин во 24 Анализа на 24 вести во 21 часот!

Не знаеме дали интервјуто ќе го води Мишко Иванов или Душица Мрѓа.

Теми ќе бидат листите на опозицијата, изборите, СЈО, договорот од Пржино…