ВЕТЕРАНИ ГРЕВОВИ: Ах бе гревови едни, на кое дно вие паднавте, свесни ли сте каков режим вие подржувате, за ова ли се формираше ВМРО ДПМНЕ…

0
1197

grevovi veterani

Додека Грујо го дрвеше во салата Јане Сандански на прославата на Унија на Млади Сили, камерата ги фати овие две стари магариња кои намерно се ставени тука за демек да мисли јавноста дека ветераните на ВМРО ДПМНЕ му даваат подршка на режимот на Грујо…

Кои се ова само гревчиња. Подржуваат ваков мафијашки режим. На кое дно само паднаа овие основачи на ДПМНЕ. За ова ли се формираше партијата, за да ДПМНЕ се претвори во бетер од КПЈ од времето на Ранкович и Колишевски?!