ВЕСНА БЕЈБЕ СИ ГО ОТВОРИ СВОЕТО БУНТОВНИЧКО СРЦЕ И ДУША, МУ УПАТИ ЖЕСТОКА ПОРАКА НА ЗАЕВ, ВЛАДАТА Е ПРЕД ЦЕЛОСЕН КРАХ!!!

0
1633

Една година по упадот во собранието на црниот понеделник кога опозицијата на клоци беше исфрлена од собрание, една година по срамното затворање на А1 телевизија, една година по убиството на Мартин Нешковски и обидот тоа да биде заташкано, и една година по местенката и спектакуларното апсење на Љубе Бошковски.

Весна Бејбе е докажан дисидент и јавна личност со големи тестиси!