ВЕРИЖЕН СУДИР НА ИНТЕРЕСИ НА ДПМНЕ ВО КАВАДАРЦИ : Локалните функционери од ДПМНЕ на градоначалникот во Кавадарци и Тиквешијата прават општ пичвајз,ПРАВАТ БИЗНИСИ СО ПОГРЕБАЛНИ УСЛУГИ!

0
1461

До редакцијата на Народен Глас стигна писмо во електронска форма на граѓанин од Кавадарци во кое се пипува за судирот на интереси на директорот од ЈП-Комуналец Кавадарци Илија Атанасов и екс бизнисменот Петар Камчев (МАПЕТ) и околу нивната намера за морбиден бизнис план, погребално претпријатие иако Атанасов е директор на ЈП-Комуналец во Кавадарци, заедно со неговиот поттрчко Петар Камчев (МАПЕТ), ви го пренесуваме писмото интегрално :

Почитувана јавност, должност ни е како загрижени и одговорни луѓе да укажеме на судирот на интереси и расипничкото работење на локални функционери од ДПМНЕ во Кавадарци, еве за што поточно се работи :

До каде се стигнати работите во Кавадарци и Тиквешијата знаат цело Кавадарци и цела Тиквешија па и пошироко и за тоа секако се говори на големо, се по очигледно е дека локалните функционери на власта и нивните гавази ги сметаат Кавадарци и тиквешијата за мајмуни и во општината се однесуваат раскалашено кој прават што сакаат, прават бизниси мизниси на грбот на народот и тоа на морбиден начин, таков е и примерот со Петар Камчев (МАПЕТ), кој е вработен во ЈП-Комуналец Кавадарци кој важи за полтрон на директорот Илија Атанасов директорот на ЈП-Комуналец во Кавадарци !

11354829_10207266484804278_997376410_n

Пропаднатиот бизнисмен Петар Камчев (МАПЕТ) кој важи за поранешен сопственик на продавници за бела техника, кој што исто така подоцна започнува да работи како “лихвар”  откако беше измамен од помудри од него започна со гледање на Discovery Channel па така нагледан Камчев трга во поход на копање и барање злато по планините, за на крај преку ноќ да му текне морбиден план за бизнис на грбот и маката на кавадарчани па заедно со директорот на ЈП-Комуналец во Кавадарци Илија Атанасоц да се обиде да го реализира.

11324104_10207266484684275_1486370843_n

Верувале или не Петар Камчев (МАПЕТ) и директорот на ЈП-Комуналец Кавадарци Илија Атанасов добиле луда и морбидна идеја за бизнис план, овие двајца владини трабанти планираат да отворат погребално претпријатие за која што намена МАПЕТ има купено увозена кола за носење на мртовци која што со месеци стои во сред двор на куќата на своите родители и која е регистрирана лично на Петар Камчев (МАПЕТ) .

Screenshot_3

Ете до каде е стигнато лудилото на функционерите на ДПМНЕ во Кавадарци, на сметка на умрените отвораат бизниси , ова е одвратно и класично газење преку мртвите!

11418358_10207266486204313_612491389_n

П.С. Градоначалникот Александар Панов би требало да гледа и да знае што се случува околу него и општината која ја раководи, па за да се делува превентивно и да се спречи доколку може овај морбиден план оваа информација мора да стигне до јавното мнение на кавадарчани и градоначаликот Панов. Неговата сопруга се коцка по казината со оној сирот и измрцварен паразит Горан Струјата, а директорите прават паралелни фирми со морбиден план за свој личен бенефит и тоа на сметка и на умрените и на ужалените, а тој делува како изгубен во црлото ова трло на овци, па се поставува прашање до градоначалникот Александар Панов, ако градоначалникот за ова не реагира, што добива од сето ова?!