ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: ЌЕ ЛЕЧИМЕ ХИРУРШКИ ПАРКИНСОВА БОЛЕСТ, ЌЕ ВГРАДУВАМЕ ПЕЈСМЕЈКЕР ВО МОЗОКОТ

0
427

Венко Филипче на својот фејсбук профил најави нова хируршка интервенција за лекување на Паркинсонова болест.