Венко Филипче : Чекориме розово, чекориме со грижа за пациентите со рак на дојка, за нивна поддршка и третман Race for the cure

0
665

Чекориме розово, чекориме со грижа за пациентите со рак на дојка. За нивна поддршка и третман. Race for the cure. #RFTC2020

Фејсбук статус на министерот за здравство, Венко Филипче.