ВЕНКО ФИЛИПЧЕ : УТРОВО НА КЛИНИКАТА ЗА НЕВРОХИРУРГИЈА СО МОИТЕ КОЛЕГИ УСПЕШНО ИЗВРШИВМЕ ОПЕРАЦИЈА НА ‘РБЕТ

0
953

Утрово на Клиниката за неврохирургија со моите колеги успешно извршивме операција на ‘рбет.

Пациентот повеќе нема да има здравствени тегоби, кои претходно го нарушуваа неговото секојдневно функционирање.

По постоперативното опоравување тој ќе се врати на неговите секојдневни активности.

Фејсбук статус на Венко Филипче.