ВЕНКО ФИЛИПЧЕ : УСПЕШНА ИЗВРШЕНА ОПЕРАЦИЈА ВРЗ МЛАДА ПАЦИЕНТКА КОЈА ИМАШЕ ПРОТРУЗИЈА НА ДИСКУС ВО ЛУМБАЛНИОТ Р’БЕТ

0
383

Утрово успешно извршивме операција врз млада пациентка, која имаше протрузија на дискус во лумбалниот р’бет, што и предизвикувал проблем со одењето.

На моите колеги кои ми асистираа во сала им благодарам. На пациентката и посакувам што побрзо опоравување.

Фејсбук статус на министерот за здравство, Венко Филипче.