ВЕНКО ФИЛИПЧЕ ОВОЈ ПАТ МЕСТО СО ЛИДЕ ПИЕШЕ КАФЕ СО МЛАДИТЕ ОД КРИВА ПАЛАНКА

0
449

На младите треба да им бидеме пример и поддршка. Тие добро знаат што сакаат и точно што треба да се промени во општеството. Ме радува што гледам дека имаат енергија и веруваат во подобра иднина.

Наша обврска е да не ги изневериме и да ги инспирираме вербата да ја преточат во акција. Само со активна и мотивирана младина можеме напред, никако поинаку. Вчера имав пријатна средба со младите од Крива Паланка.

Фејсбук статус на министерот за здравство, Венко Филипче.