ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: Комплетно го реновиравме вакциналниот пункт во Поликлиника Ѓорче Петров и набавивме нов рентген апарат кој ќе биде пуштен во употреба во наредните денови!

0
307

 Комплетно го реновиравме вакциналниот пункт во Поликлиника Ѓорче Петров и набавивме нов рентген апарат кој ќе биде пуштен во употреба во наредните денови. Ги следиме стандардите и упатствата на Светската здравствена организација (СЗО) и започнавме со комплетно реновирање на вакциналните пунктови во Поликлиниките во градот Скопје.