ВЕНКО ФИЛИПЧЕ И ТИМОТ НА ХИРУРЗИ УТРОВО ГО ПОСЕТИЈА ПАЦИЕНТОТ НА КОГО МУ СЕ ТРАНСПЛАНТИРА СРЦЕ ОД ПОЧИНАТ ДОНОР

0
850

Сашо се чувствува добро по извршената трансплантација на срце ♥️ тој е контактибилен и се опоравува.

Од голема важност е постоперативниот период. Му посакувам многу здравје 🙏и што побрзо да се врати на вообичаените животни навики.

Фејсбук статус на министерот за здравство, Венко Филипче.