ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: ИЗБОРИТЕ НА 4-ТИ ЈУЛИ НЕМА ДА ГО ЗАГРОЗАТ ЗДРАВЈЕТО НА ГЛАСАЧИТЕ И ИЗБОРНИТЕ ОДБОРИ!

0
695

– Изборите на 5-ти јули нема да го загрозат јавното здравје, едноставно ако се почитуваат мерките за заштита се ќе биде во ред. Тоа ни го покажуваат и новите бројки кои се сите поради непочитување на мерките, што значи ако ги почитувале ќе имавме нула заразени денеска!

Министерот за здравство Венко Фиулипче на новинарско прашање дали се согласува како лекар да одиме на избори на 5-ти јули.