ВЕНКО ФИЛИПЧЕ ЗА ДА ИМ ДОКАЖЕ НА АНТИ ВАКСЕРИТЕ ДЕКА Е БЕЗБЕДНА ВАКЦИНАТА ПРЕД МЕДИУМИ ЈА ВАКЦИНИРАШЕ НЕГОВАТА ВНУКА!

0
785

Единствено добро што родителите можат да направат за своите деца е да им овозможат добро здравје, грижа и многу љубов.
Утрово, во амбулантата Млин Балкан ја вакциниравме мојата внука Илина. Вакцините се безбедни, ефикасни и нѐ заштитуваат од разни болести.

Фејсбук статус на Венко Филипче, министер за здравство