ВЕНКО ФИЛИПЧЕ ЗАКАЖА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА 17.30, ЈАВНОСТА ЌЕ ГИ ДОБИЕ СИТЕ ОДГОВОРИ ЗА СИНОЌЕШНАТА ТРАГЕДИЈА ВО ТЕТОВО

0
333

Денеска во 17.30 во медиа центарот на владата прес конференција закажа министерот за здравство Венко Филипче.

Преку ЗУМ алатката ќе се вклучат сите новинари од сите акредитирани портали, телевизии, радија и весници.

Некои ќе постават прашања и преку мејл.

Се очекува на пресот јавноста да ги добие сите одговори за синоќешната трагедија во Тетово.